ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ!

Η βέλτιστη λύση για το όχημά σας

 

Ο ατμός έχει την ιδιότητα να καθαρίζει σε βάθος καθώς δύναται να εισχωρεί σε όλες τις οπές και σχισμές του οχήματός σας, επιτυγχάνοντας την αποτελεσματική απομάκρυνση υπολειμμάτων βρωμιάς, μικροβίων και βακτηριδίων που συσσωρεύονται τόσο στο εσωτερικό της καμπίνας του οχήματός σας, όσο και στο εξωτερικό μέρος αυτού.

 

Ο καθαρισμός του οχήματός σας είναι απαραίτητος να διενεργείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με λεπτομερή φροντίδα, προκειμένου να επιτυγχάνεται η μακροχρόνια συντήρηση του οχήματός σας.

 

Καθαρίζοντας το όχημά σας με το πρωτότυπο σύστημα καθαρισμού με ατμό, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που παρέχεται από την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του Tsiliko Steam Wash, απολαμβάνετε τα ακόλουθα οφέλη:

Μέγιστη καθαριότητα χωρίς ίχνος σκόνης, βρωμιάς και κακοσμίας

Απολύμανση καμπίνας και αντιαλλεργική προστασία

Υγιεινό περιβάλλον απαλλαγμένο από μικρόβια, βακτήρια, ακάρεα και παθογόνους μικροοργανισμούς

Αναζωογονημένες επιφάνειες που αντανακλούν λάμψη και ανανέωση, χωρίς γρατζουνιές και φθορές και χωρίς κατάλοιπα

Οικολογικό πλύσιμο μόνο με ατμό χωρίς πρόσθετα χημικά – απορρυπαντικά

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

 

Απαλλαγείτε από ιούς, μικρόβια και κακοσμία. Υγεία πάνω απ’ όλα.

 

 

Οι συνθήκες του περιβάλλοντος όπως η ζέστη και η υγρασία σε συνδυασμό με τον ανεπαρκή πολλές φορές καθαρισμό του οχήματός σας, ευνοούν την ανάπτυξη βλαβερών για την υγεία μικροοργανισμών όπως ιοί, βακτήρια, μύκητες κ.α. οι οποίοι εισχωρούν στο εσωτερικό του οχήματός σας και συγκεκριμένα στις υφασμάτινες και πλαστικές επιφάνειες της καμπίνας.

 

Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας οι ιοί και τα βακτήρια καταστρέφονται από θερμικό σοκ, όταν εκτεθούν σε θερμοκρασίες υψηλότερες των 80οC .

 

Επίσης μελέτες έχουν δείξει ότι ο ξηρός και υπέρθερμος ατμός αφαιρεί έως και το 99% των ιών των κοινών οικιακών βακτηρίων από σκληρές επιφάνειες.

 

Ο ξηρός υπέρθερμος ατμός που παράγεται από τα σύγχρονα συστήματα καθαρισμού του Tsiliko Steam Wash έχει θερμοκρασία 137οC στην έξοδο του «πιστολιού εκτόξευσης».

 

Συνεπώς η θερμοκρασία του ατμού είναι η πλέον αποτελεσματική και κατάλληλη για να εξουδετερωθούν πάσης φύσεως μικρόβια, μικροοργανισμοί και άλλα αλλεργιογόνα από το όχημά σας.

 

Η ομάδα του Tsiliko Steam Wash παρέχει ενδελεχή καθαρισμό με όπλο τον ατμό με απώτερο σκοπό την απολύμανση του οχήματός σας, που είναι σημαντική για την υγεία σας και για την υγεία όλων μας.

ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

 

Ολοκληρωμένος καθαρισμός χωρίς φθορές και γρατζουνιές. Προστασία και λάμψη.

 

 

Η ομάδα του Tsiliko Steam Wash πρωτοπορεί και προτείνει το πλύσιμο του οχήματός σας αποκλειστικά με τα σύγχρονα συστήματα ατμού που διαθέτει.

 

Ο ξηρός υπέρθερμος ατμός λόγω της υψηλής του θερμοκρασίας απομακρύνει αποτελεσματικά βρωμιά, σκόνη, λάσπη, γράσο, ρετσίνι και άλλους δύσκολους λεκέδες, καθαρίζοντας τέλεια την εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου, παρέχοντας υψηλής ποιότητας καθαρισμό και λάμψη που διαρκεί.

 

Ο ατμός δεν αλλοιώνει το χρώμα, δεν προκαλεί γρατζουνιές, δεν αφήνει κατάλοιπα, άλατα και στίγματα στην εξωτερική επιφάνεια του οχήματός σας και προστατεύοντας το φινίρισμα του.

 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ασύγκριτα καλύτερο σε σχέση με το κλασικό πλύσιμο με νερό, σαπούνι και άλλα καθαριστικά.

 

 

Κλείστε ένα ραντεβού στο Tsiliko Steam Wash και επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές μας τιμές.

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

Λεωφ. Ηρακλείου 405 & Προφήτη Ηλία 1, 14122 Νέο Ηράκλειο Αττικής

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Tsiliko Steam Wash

Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 - 15.00 & 17.00 - 21.00

Κυριακή 10.00 - 15.00 & 17.00 - 21.00

 

Tsiliko Street Food (take away και delivery)

Δευτέρα έως Σάββατο 08.00 - 23.30

Κυριακή 10.00 - 22.00

Τ. 212 0000 111

All content © Tsiliko, 2020. All rights reserved.